Bilgisayarda (PC) Instagram paylaşımı nasıl yapılır? Hikâye, fotoğraf, video paylaşma

Sponsorlu Bağlantılar

Normal şartlarda bilgisayarda www.instagram.com'a giriş yapıldığında yapılan işlemler biraz sınırlıdır ve mobil uygulama gibi olmaz. Fakat yine de bilgisayarda instagram gönderisi paylaşmanın ve hikâye paylaşmanın alternatifi vardır. Bunlardan birincisi bilgisayara android emülatörü kurmaktır. Emülatör sayesinde bilgisayarınızda sanal android kurulur ve bunu android cihaz gibi kullanabilir, diğer android uygulamaları da indirip kullanabilirsiniz. Bu emülatörlerden birini indirip sonrasında emülatöre instagram indirip gönderi ve story paylaşabilirsiniz.

PC'de Instagram paylaşımı yapmanın diğer bir yolu tarayıcının geliştirici ayarlarına girmektir. Chrome ve birçok tarayıcıda bu ayar çalışmaktadır. Öncelikle www.instagram.com'da hesabınıza giriş yapın.



Sayfanın herhangi bir yerindeyken mouse'un sağına tıklayın ve "incele" deyin. Geliştirme seçenekleri çıktığında Elements yazısının hemen solundaki simgeye, ok ile işaretlediğimiz  yere tıklayın.




Tıkladığınızda solda beliren dimensions respponsive yazısına dokunun ve çıkan telefon modellerinden birini rastgele seçin. Örneğin iphone x dedik biz. 

Seçimi yaptıktan sonra F5 tuşu ile ya da yukarıda gösterdiğimiz sayfa yenileme düğmesiyle sayfayı yenileyin. Ekranınız uygulamadaki gibi görünecek artık.



Bu sayede görselde işaretlediğimiz yerlerden hikâye (story) ve fotoğraf, video gönderi paylaşımları yapabilirsiniz. 


Geliştirici modundan çıkmak için geliştiricinin sağ üst köşesinde yer alan çarpı simgesine tıklayabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica