Tablet WhatsApp kurulumu nasıl olur? Tabletten Web Whatsapp'a nasıl girilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Bilindiği üzere tablette play store uygulamasından WhatsApp indirilemiyor. Fakat yine de bazı yöntemlerle tabletten WhatsApp kullanmak mümkün.

* Birçok kişi WhatsApp Apk indirmeyi tercih ediyor. Apk'lar üzerinde oynanabildiği için güvenlik riski taşımaktadırlar. Bu yüzden güvenilir bir Apk (aplikasyon) bulursanız tablete whatsapp yükleyip kullanmanız mümkün. Kurulum aşamasında telefon numarası istenecek, telefonun aramaya ve sms'e açık olması gerekir, bu şekilde alacağınız onay koduyla WhatsApp'ı tabletten kullanabilirsiniz. Yani kullanılabilir bir hattınızın olması gerekir.

* En güvenli yöntem Web WhatsApp kullanmaktır. Bunun için tabletinizden https://web.whatsapp.com/ sitesine girin. Tabletten girdiğiniz için web whatsapp mobil versiyonu çıkacaktır. 



Sağ üstte üç nokta simgesine dokunarak "masaüstü sitesi" seçeneğini işaretleyin. Telefonunuzun özelliğine göre bu menüler farklı olabilir. Temel olarak yapmanız gereken masaüstü sitesi görünümüne geçiş yapmaktır. 



Masaüstü görünümüne geçince karekod görünür olacak. Şimdi WhatsApp kurulu telefonunuza gidin ve sağ üstte üç nokta simgesine dokunup bağlı cihazlar deyin. Gelen ekranda "cihaz bağla" deyin. Bu aşamada telefonun tuş kilidi (desen) ya da parmak izi istenebilir. Bunları da yaptıktan sonra telefonun kamerası açılacak. Telefon kamerasını tabletinizdeki web.whatsapp.com ekranındaki karekoda tuttuğunuzda Web WhatsApp girişi gerçekleşmiş olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica