Sayfalar

WhatsApp bu mesaj silindi ne demek? Silinen mesajlar görülebilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta bazı mesajlar bu mesaj silindi olarak görünür. Bunlar biz mesajı okumadan karşı tarafın "herkesten sil" dediği mesajlardır. Telefonunuzda herhangi bir ayarlama yapmadığınız sürece bu mesajların içeriğine ulaşamazsınız. Sizler de başkasına gönderdiğiniz mesajları karşı taraf okumadan silebilirsiniz. Fakat her şeye rağmen silinen mesajların okunduğuna dair çok fazla bilgi var internette. 



Bu yöntemler tarafımızca denenmemiştir ve derleme bilgi mahiyetindedir. Bu teknikleri uygulamak istiyorsanız çeşitli forumlardan ve Youtube videolarından faydalanabilirsiniz.

* WhatsApp'ı silip yeniden yüklerken sohbet yedeği sayesinde silinen mesajların geri geldiği söylenmektedir. 

* Üçüncü parti uygulama olarak nitelendirilen uygulamalar silinen mesajları gösterebilmektedir. Bu tür uygulamaların daha önce telefonunuzda kayıtlı olması gerekmektedir. Bu uygulamaların çalışma mantığı genel olarak şöyledir: Mesajları bildirim olarak kaydetmekte ve karşı taraf silse bile kaydettiği için bu mesajları göstermektedir. Bu uygulamaların güvenilirlikleri konusunda tavsiye veremeyiz. Üçüncü parti uygulamalar her zaman risk içerirler ve telefonunuzda başka bilgileri de kaydedebilirler. 
* Telefona yüklenecek diğer yazılımların da bu mesajları geri getirebildiği söylenmektedir.

Bu yazı, Whatsapp'ta silinen mesajları geri getirmenin mümkün olup olmadığı ile ilgili temel bilgilendirme mahiyetindir. Genel görüşe göre silindi mesajlarını geri getirmek teknik olarak mümkün görünüyor. Fakat bu yöntemlerden bazısı bilgilerinizi çaldırmanıza, verilerinizi kaybetmenize yol açabilir. Bu sebepten yapacağınız işlemler için birden fazla siteden, videodan ve bilen kişilerden destek alınız. Tek bir sitedeki bilgi ile hareket etmeyiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica