Sayfalar

WhatsApp grubuna başkalarını yönetici yapma ve yöneticilikten çıkarma

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp gruplarını birden fazla yönetici ile yönetilebilirsiniz. Bunun için yönetici yapacağınız kişilerin gruba ekli olması gerekir. Öncelikle bu kişileri gruba ekleyin. Ardından grup bilgisi bölümüne dokunun. Grup bilgisine sağ üstteki üç nokta simgesiyle ulaşılabileceği gibi grubun adının yazıldığı bölüme dokunularak da ulaşılabilir. 


Grup bilgisinde aşağıya doğru inildiğinde grup üyeleri "katılımcı" bölümünden görünecektir. 




Yönetici yapmak istediklerinize basılı tutup çıkan seçeneklerden "grup yönetici yap" dediğinizde o kişiler grup yönetici olurlar. Web WhatsApp'tan girerseniz eğer mouse'un sağı ile tıklayıp bu seçeneği görebilirsiniz. Yönetici yaptığınız bir kişiyi daha sonra aynı yere gelip üzerine basılı tutup "yöneticilikten çıkar" dediğinizde yöneticiliği iptal olur.

Birini yönetici yapmadan önce iyi düşünün. Çünkü bu yöneticinin bazı hakları olur. Bu hakları istediğiniz zaman düzenleyebilirsiniz. Fakat sonradan yönetici yaptığınız kişiler sizi gruptan çıkaramaz ya da yöneticiliğinizi elinizden alamaz. Ama siz gruptan bir kere ayrılıp tekrar geldiğinizde "kurucu özelliğiniz" yitirilmiş olur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica