WhatsApp grup ismi (konu) ve açıklamasını değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Bir WhatsApp grubu kurdunuz fakat daha sonrasında grubun girişine açıklama yazılması gerektiğini düşündünüz. Ya da grubun adını beğenmediniz ve değiştirmek istediniz. Bunların hepsi mümkündür. Yapılması gereken gruptayken grubun isminin yazılı olduğu bölüme dokunmak. 



Grubun profil simgesinin olduğu bölümde kalem simgesine dokunuyoruz. 



Yeni konu girin şeklinde bölüm açılacak. Yeni konu denilen şey grubun adıdır. WhatsApp'ta "grup adı" yerine "konu" denmektedir. Kısacası yaptığımız işlem "konu değiştirmektir". Fakat biz genel olarak bildiğimiz gibi grup adı değiştirme dedik bu işleme. Buraya yeni grup adını yazdıktan sonra tamam diyoruz ve böylelikle grup adı değişmiş oluyor.




Grup simgesinin hemen altında "açıklama" bölümü mevcuttur. Buraya da dokunup grubun açıklamasını değiştirebilirsiniz. Tamam dedikten sonra grup açıklaması değişmiş olur. 



Gruba giren kullanıcılar hem grubunuzun adını hem açıklamasını görebilirler. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica