Letgo hesabı nasıl silinir? Letgo hesap kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Letgo hesabınızı silmek istiyorsanız web sitesini ya da uygulamayı kullanabilirsiniz. Eğer web sitesi üzerinden hesap kapatma işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız Letgo hesap kapatma linkine şuradan ulaşabilirsiniz: https://www.letgo.com/tr-tr/user-settings/data


Bilgilerin bölümünde "hesabı sil" diyebilirsiniz. Eğer bu bölüm işe yaramazsa Letgo ile iletişime geçin. letgo ile iletişime geçmek için:  https://www.letgo.com/tr-tr/contact 

Uygulamada da bu bölüme nasıl ulaştığımızı öğrendikten sonra hesabın nasıl silineceğini anlatacağız. Letgo uygulamasında hesap kapatma bölümüne şöyle ulaşılır:

Uygulamadayken profilinize gidin ve dişli çark simgesine dokunun. 

Açılan ayarlar bölümünde en alta inin ve "yardım" deyin. 



Yardım bölümü açıldığında onlarca soru göreceksiniz. Bu bölümde de en alta inin ve "Teknik destek ve hata raporu" yazısına dokunun. https://www.letgo.com/tr-tr/contact adresinde olduğu gibi letgo hesap kapatma ekranına ulaştınız demektir. 

Bu bölümde "sana nasıl yardımcı olabilirim" kısmında hesap kapatmayı göremediğiniz için "hesap silme nerede" diyebilirsiniz. Hesap silmeyi görünür kılmak için "sana nasıl yardımcı olabiliriz" kısmında "hesabımla ilgili bir sorum var" diyoruz. Bunu işaretlediğimizde yeni seçenekler belirecektir.


Lütfen aşağıdakilerden birini seç şeklinde beliren seçeneklerden "hesabımı silmek istiyorum" diyoruz. Açıklama bölümünde ise hesabımızı neden silmek istediğimize dair bir şeyler yazıyoruz, buraya Türkçe yazmanızda bir engel yoktur. Letgo hesap silmek için gerekli açıklamanızı da yazdıktan sonra "gönder" deyin. Bu aşamada mail onayı vs. gibi bilgiler istenebilir. Gerekli onaylamaları yaptıktan sonra talebiniz işleme alınacak ve bir aksaklık çıkmadığı sürece belli bir süre sonra hesabınız kapatılacaktır. 

Not: Hesabınızı silmek yerine sadece Letgo uygulamasını kaldırırsanız eğer hesabınız silinmez. Oturum kapatma, uygulama kaldırma ve hesap kapatma ayrı şeylerdir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica