Björn Vleminckx Gençlerbirliği'nin en iyi transferi

Sponsorlu Bağlantılar

Bunu yazmak için erken mi bilmiyorum fakat şu an devam etmekte olan Antalyaspor 2 - 4 Gençlerbirliği karşılaşması henüz ilk yarısında ve daha telaffuzunu bilmediğimiz Björn Vleminckx'in tam 3 golü var. Ve bu gollerini 28 dakikaya sığdırdı. Bir futbolcunun transfer olduktan sonra uyum sorununa takılmadan spor toto süper ligde ligin güçlü ekibi Antalyaspor'a deplasmanda ilk 28 dakikada 3 gol atması yani hattrick yapması gerçekten takdire şayan. Maçın görüntüleri henüz elimize ulaşmadı fakat maçın özetini bir an önce izlemek için sabırsızlanıyoruz. Gollerini 2, 4 ve 28. dakikada atan Björn Vleminckx şimdiden herkesin ilgisini çekmeyi başardı.



Peki Björn Vleminckx kimdir? Björn Vleminckx 27 yaşında Belçikalı forvet oyuncusudur. Daha önce N.E.C. Nijmegen takımında oynayan ve 2011'de 23 golle  Hollanda liginin gol kralı olan Vleminckx daha sonra anavatanı Belçika'dan çağrılıp Club Brugge'a transfer oldu. Belçika'da golcü futbolcuyla görüşüp Ankara'ya davet eden Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa'nın girişimiyle golcü oyuncu şimdi Gençlerbirliği forması giyiyor. Ayrıca belirtelim ki Bjorn kiralık olarak geldi. Ben bu satırları yazarken maçın ilk yarısı bitti ve ikinci yarıda Vleminckx neler yapacak ve bundan sonraki Gençlerbirliği maçlarını nasıl etkileyecek hep birlikte göreceğiz.

Björn Vleminckx nasıl okunur? Almanca bilenlere sorduğumuza göre biyön flimink şeklinde okunuyormuş. Tabi yakında golcü futbolcuya mutlaka bir lakap bulacaklardır.

Ve evet, maç 3-5 bitti. İkinci yarı da bir gol atmayı başaran Björn Vleminckx bu maçta toplam 4 gol attı. Gençlerbirliği'nin diğer golü ise Antalyaspor'lu oyuncunun kendi kalesine attığı gol. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica