Ahmet Mete Işıkara öldü mü?

Sponsorlu Bağlantılar

1999 depreminden sonra tanımaya başladığımız ve deprem dede lakabını verdiğimiz Ahmet Mete Işıkara bugün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Son zamanlarda sağlık sorunları yaşayan ve daha önce solunum yetmezliğinden kaldırıldığı hastanede tedavi gören ve durumu iyiye gittiği için taburcu edilen Ahmet Mete Işıkara aynı rahatsızlığın tekrar etmesiyle kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Onu 1999 depreminde tanımaya başladık. Televizyonlarda, gazetelerde depremle ilgili açıklamlarını dinledik, okuduk. Tekrar deprem olup olmayacağını öğrenmek için onun ağzından çıkan her kelimeye dikkat ettik.

1941'de Mersin'de doğan ve hayata bugün (72 yaşında) gözlerini yuman Ahmet Mete Işıkara'nın cenazesi Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde  ikindi namazı sonrası Feriköy mezarlığında defnedilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica