AÖF (açıköğretim) sınavları neden açıklanmadı?

Sponsorlu Bağlantılar

Aradan 18 gün geçmesine rağmen 5-6 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen Açıköğretim güz dönemi ara sınavı sonuçları halen açıklanmadı. Kredili sistemle birlikte sınav sayıları arttı ve bir sınavdan sonraki sınava sadece 1 ay gibi bir süre kalıyor. Bir sonraki sınav olan güz dönemi dönem sonu sınavı 9-10 Şubat 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yani sadece 18 gün var. Bir sınava yaklaşık 2 hafta kala sınav sonuçlarının açıklanmamış olması tepki topluyor. Sınav sonucunu boşverin gelecek sınava çalışın gibi bir öneride bulunamam zira öğrenci psikolojisinin ne olduğunu bilen biri böyle bir şeyi söyleme gereksinimi duymaz zaten.

Demek ki öğrencilerin ilkokuldan liseye "öğretmenim yazılıları okudunuz mu" çilesi bitmedi. Açıköğretim öğrencilerinin çoğu 20'li yaşın üzerinde ve hayata karışan insanlardır. Çoğunun binbir sorunu meselesi var,  sınav sonucunu öğrenip bir sonraki sınava çalışma programını belirlemeleri gerekiyor, fakat ne yazık ki sınav sonuçlarından ne bir ses var ne de bir haber.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica