Hotmail (Msn mailleri) ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz günlerde MSN'nin 15 Mart'ta tarih olacağını duyurmuştuk. Msn kapandıktan sonra msn hesabınızı skype üzerinden kullanabileceksiniz. Hatta Msn'nin kaldırılmasını beklemeden şimdiden geçişinizi sağlayabilirsiniz. MSN'nin kaldırılmasıyla birlikte en çok merak edilen hotmail hesaplarına ne olacağı. Hotmail hesapları kapatılacak mı şeklinde kafamızda beliren soruya birlikte cevap arayalım.

Şimdilik hotmail hesaplarına bir müdahale söz konusu değil. Yani hotmail hesaplarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Sadece anlık mesajlaşma programı olan Msn messenger'in yerini skype'a alacak. Msn listesini skype'da kullanmak için esktra bir işlem yapmanıza da gerek kalmayacak. Daha önce de söylediğimiz gibi skype'ı kurup msn hesabınızla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica