AÖF Server Error in - Application hatası

Sponsorlu Bağlantılar


Açıköğretim Fakültesi Sınavlarının açıklanmasıyla milyonlarca öğrenci açıköğretim sitesine hücum etti. Önceki konularda da yazdığımız gibi sınavların şimdiye dek açıklanmamış olması milyonlarca öğrenciyi meraklandırmıştı. Öğrenciler sınav sonuçlarını öğrenemediği için final sınavlarına çalışamıyor, konulara odaklanamıyor, hangi derse ağırlık vermesi gerektiğini bilmiyorlardı. Her gün tetikte bekleyerek sınavların açıklanmasını bekleyen açıköğretim öğrencileri "açıköğretim sınavlarının sonuçlarının" açıklandığını duyar duymaz siteye akın etti.

Aynı anda milyonlarca kişi sisteme girmeye çalışınca bu sefer de AÖF sitesi hata vermeye başladı. Google chrome ile https://ogrenci.anadolu.edu.tr/Login.aspx sitesinden giriş yapılmaya çalışıldığında "Server Error in '/' Application." "The resource cannot be found." hatası veriyor. Firefox ile AÖF sitesine ulaşmaya çalıştığımızda ise "Service Unavailable" hatası vermektedir. Sınav sonuçlarının açıklanmış olmasına rağmen şu an milyonlarca öğrenci sitenin hata vermesinden dolayı notlarını görememektedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica