Msn'den skype'a geçişi nasıl yapacağız?

Sponsorlu Bağlantılar


Bir önceki yazımızda Msn messenger programının 15 Mart 2013'ten itibaren işlevsiz olacağını duyurmuştuk. Peki Messenger programı kalktıktan sonra ne yapacağız? Msn arkadaş listemiz ne olacak? Bu konuda telaş yapmaya hiç gerek yok, Msn hesabınızla skype'ta oturum açabileceksiniz ve tüm listeniz yine orada olacak. Eğer arkadaşlarınız da skype'ta oturum açarlarsa iletişiminize devam edebilirsiniz. Öncelikle skype programını indirin. Skype programını indirmek için tıklayınız

Program indikten sonra kurulumu yapın, size uygun seçenekleri işaretleyip kurulumu bitirin. Skype ekranı geldiğinde msn messenger'da kullandığınız maili (genelde hotmail) ve şifreyi yazıp giriş yapınız. Şimdi karşınıza gelecek ekrana dikkat edin. Burada size daha önceden kullandığınız bir skype adresiniz olup olmadığı soruluyor. Eğer skype hesabınız daha önceden var ve msn hesabınızla ortaklaşa kullanmak istiyorsanız bir skype hesabım var seçeneğini tıklayıp var olan skype hesabınızı yazınız. Diğer seçenek ise skype'ta yeniyim. Çoğumuzun skype hesabı olmadığı için biz buna tıklayacağız, ardından kabul ediyorum seçeneğini tıkayıp hesabımıza giriş yapmış olacağız. Giriş yaparken görüntü resmimizi isteyen bir ekranla karşılaşabiliriz, eğer istemiyorsak o pencereyi kapatabiliriz, merak etmeyin o ana pencere değil, onu kapattıktan sonra asıl skype penceresi açılır. İşte gördüğünüz gibi msn hesabınızla skype'ta oturum açtınız. Skype'ta da tıpkı msn gibi sesli görüntülü konuşma seçenekleri var. Msn messenger'ı muhakkak özleyeceğiz fakat skype'a da şimdiden alışmak için menüler arasında gezinebilir ve özellikleri karıştırabilirsiniz. Sonraki yazılarımızda skype'ın detaylı kullanımı hakkında bilgiler vereceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. Merhaba,

    Ben de dun SKYPE'a gecmeye calistim. Ancak; ekranda bir pencere acildi. Alt kisminda bulutlar ve yesil gokkusagi cikti. Bunun disinda baska birsey yok. ne liste, ne SKYPE haberlesme penceresi.. Hicbirsey acilmiyor. Cok denedim. Ne yapmam gerekiyor bunun disinda?

    msn.com uzantili mail adresi ile kullandigim msn messenger uyari verdi, yeni bir surum var diye. Onu yukleyince, zaten otomatik olarak SKYPE oldu ve msn iconu sag alttan kalkti, bulut oldu. Ama bundan baska birsey de olmadi maalesef. ACIL olarak cozum uretmem gerekiyor.

    Yardimci olursaniz sevinirim.

    Tesekkurler...

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica