Msn Messenger kapanıyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Msn messenger, internette ilk göz ağrımız. Bir zamanların en çok kullanılan programıdır. Arkadaşlarımızı, akrabalarımızı, chatten ve arkadaşlık sitelerinden tanıştıklarımızı ekleyip sabaha dek konuşmaktan bıkmadığımız çok özel bir programdır. İlk sesli görüntülü sohbet deneyimini tattığımız, şirin, komik, sinir bozucu ifadeleri birbirimize gönderdiğimiz unutulmaz internet efsanelerindendir.

İşte o efsane Msn Messenger 12 yıllık hayatına son vermek üzere. Yapılan açıklamaya göre mevcut msn messenger programları işlevsiz hale gelecek fakat msn adresiniz ve şifrenizle skype'den oturum açabileceksiniz. 
http://windows.microsoft.com/tr-TR/messenger/home
Sitesinde de gördüğünüz gibi "Messenger yakında kullanımdan kaldırılıyor. Skype'a yükselttiğinizde kişileriniz sizinle kalır." uyarısı çıkıyor sitede. Skype'a yükseltin kısmına tıkladığımızda ise "Skype ve Windows Live Messenger bir araya geliyor. Skype'a geçip Messenger Kimliğinizle oturum açtığınızda, kişi listenizi ve anlık mesajlaşma özelliğini karşınızda bulacaksınız." yazmaktadır. Skype'ı indir yazan kısma tıklayıp skype'ı bilgisayarımıza indirip kurabilirsiniz.

Peki msn messenger programları ne zamandan sonra işlevsiz hale gelecek. Yapılan açıklamaya göre 15 Mart 2013 Msn Messenger programına elveda diyeceğimiz tarih. 


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica