Facebook bildirim seslerini kapatmak

Sponsorlu Bağlantılar

Facebookta kısa bir süre önce aktif olan bir uygulama var. Bu uygulamayla bildirimlerde sesli uyarı alıyorsunuz. Bildiğiniz gibi facebook sohbette de sesli uyarı var, her mesajda mesaj sesi gelir. Facebook sohbetteki mesaj sesini kapatabildiğimiz gibi eğer istemiyorsak bildirim geldiğinde çıkan sesi de kapatmamız mümkünüdür

Facebook bildirim seslerini kapatmak için öncelikle sağ üstteki simgeye tıklayıp "hesap ayarları"na tıklıyoruz. Ardından sol menüden "bildirimler"e tıklıyoruz. "Bildirimleri Nasıl Alırsın" yazan bölümde ilk sırada bulunan "facebook üzerinde     tüm bildirimler, sesli" yazan yerin karşısında "gör" e tıklıyoruz.


Eğer göremediyseniz  hiç uğraşmadan "https://www.facebook.com/settings?tab=notifications&section=on_facebook&view"  bu linke tıklayarak facebook bildirim (uyarı) seslerini açacağımız ya da kapatacağımız yere gelebiliriz.

Burada gördüğünüz gibi "Her yeni bildirim alındığında ses çal" kısmı işaretli. İşaretli olduğu durumlarda facebookta biri gönderilerinize yorum yaptığında ya da bildirim aldığınızda vs.. uyarı sesi alırsınız. İşareti kaldırırsanız eğer facebook bildirim seslerini kapatmış olursunuz, zaten yapmak istediğimiz de buydu. İşareti kaldırıyoruz ve "değişiklikleri kaydet" butonuna tıklayıp dönüyoruz hesabımıza. Hemen bir arkadaşınızla test edebilirsiniz bu durumu.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica