Sıcak su torbasına ne denir

Sponsorlu Bağlantılar

İçine sıcak su koyup göğsümüze, sırtımıza koyduğumuz sıcak su torbaları yeni nesilde pek kullanılmasa da yaşlılarımız özellikle bunu pek sevmiş ve kullanmışlardır. Sıcak su torbası diye bildiğimiz torbanın adı "termofor"dur. Termofor sıcak uygulamlarda kullanılıyor. Vücudu ısıtmak için ve sırt kaslarını gevşetmek için, kan dolaşımına katkı sağlamak için kullanılabilir bir gereçtir termofor.
Büyüklerimizin çoğunun evinde bulunur sıcak su torbaları (termofor). İçine kaynar su ile birlikte soğuk su da konulup dengenin sağlanması tavsiye edilir. Çok sıcak su zamanla termoforu yıpratır. Suyu dengeli bir şekilde termofora boşalttıktan sonra metal kapakla ağzını tamamen kapattığımızdan emin olduktan sonra kullanabiliriz. Termoforu bir kılıfta ya da bir beze sarıp kullanmanız tavsiye edilir.


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica