Skype kişi ekleme nasıl olur

Sponsorlu Bağlantılar

Önceki konuda skype'ta bir kişiyi nasıl sileceğimizi anlatmıştık. Bu konuda ise skype hesabımıza birini nasıl eklerim sorusuna cevap arayacağız. Hem istersek bu özellikle sildiğimiz kişileri de tekrar ekleyebiliriz. Her zaman yaptığımız gibi skype hesabımıza giriş yapalım. Solda kişi listenizin yani arkadaşlarınızın olduğu bölümün hemen altında "bir kişi ekle" yazısını göreceksiniz. Skypeye arkadaş eklemek için bu kısmı kullanacağız. Yani aşağıdaki görselde belirttiğim bölüme tıklayacaksınız.

"skype'taki kişileri bulun" yazısının hemen altındaki arama bölümüne aramak istediğimiz kişinin adını soyadını ya da aradığımız kişinin biliyorsak skype hesabını yazıp enter'a basalım. Sonuçlar içerisinde aradığımız kişiyi bulunca da aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi üzerine tıklıyor ve karşımıza gelen ekranda sağda en üstte "kişilere ekle" seçeneğine tıklıyoruz.

Kişilere ekle dediğimizde ise karşımıza çıkacak mini mesaj kutucuguna aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi istersek bir mesaj ekleyebiliriz. "gönder" dedikten sonra arkadaşlık talebimiz karşı tarafa iletilir. Eğer kabul ederse artık listemizde karşılıklı kamera açabilir ve sohbet edebiliriz. Skype hakkında öğrenmek istedikleriniz için diğer yazılarımıza bakabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. bir kişiyi sildim yeniden eklemeye çalışırken ekleyemiyorum ekle dediğimde kişi arama yerine aktarıyor. Nasıl yapabilirim ?

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica