Skype'ta ifadeleri gizleme ya da gösterme

Sponsorlu Bağlantılar

Msn kullanırken olmazsa olmazlarımızdan olan ifadeler skype'ta da karşımıza çıkıyor. Kimi bu ifadeleri severken kimi de tabiri caizse gıcık kapıyor. Küçük bir ayarla bu ifadeleri gizlemeyi göstereceğim. Ya da isterseniz tabi bu ifadeleri göstermek için bu ayarı kullanırsınız. Skype hesabımızın en üst menülerinden "araçlar" a tıklıyor ve en altından "seçenekler" i seçiyoruz. Burada aşağıda "Anlık Mesajlar & SMS" yazan bölüme tıklıyoruz. Hemen altında "Anlık mesaj görünümü" nü tıklıyor ve aşağıdaki ekranla karşı karşıya kalıyoruz.

İşte burada gayet isteğinize göre düzenleyebileceğiniz ayarlar mevcut. Burada isterseniz skypede smileleri, ifadeleri gizleyebilirsiniz. Ya da daha sonra yine aynı yere gelip skype ifadelerini göstermeyi seçebilirsiniz. Ayrıca bu bölümde skype mesaj tarihlerini göstermek ya da gizlemek seçeneğini kullanabilirsiniz. Skype ile ilgili diğer yazılarımıza ulaşmak için tıklayınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica