Facebook hesabını twitter'a bağlamak

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da yazdıklarınız facebookta görünsün istiyor musunuz? Küçük bir ayarla isterseniz twitterdaki yazılarınız facebookta durum güncelleme şeklinde görünebilir. Bunun için facebook hesabımız açıkken twitter'a giriş yapacağız. Twitter'dan dişli çark simgesine tıklayıp ayarlar sonra da soldaki menülerden "profil" diyeceğiz. Bunun yerine direkt https://twitter.com/settings/profile bağlantısından da giriş yapabilirsiniz. Aşağıda "facebook'a bağlan"  yazısını göreceksiniz, tıklayınız.

 Bir pencere açılacak ve "Twitter senin herkese açık profiline, arkadaş listene ve doğum gününe erişmek istiyor." yazacak, tamam diyoruz.


Sonraki ekranda ise "Twitter senin adına arkadaşlarınla paylaşımda bulunmak istiyor." yazacak, buna da tamam diyoruz. Twitter'a bunun için izin ver diye bir şey çıkacak, retweetleri facebook'a gönder seçeneğini işaretleyin ya da işareti kaldırın, facebook profilime gönder seçeneğini de işaretleyip ya da işareti kaldırmak yine sizin tercihiniz. Bu ayarı yaptıktan sonra twitter'da yazdıklarınız facebook hesabınızda görünecek yani facebook hesabını twitter'a bağlamış olursunuz.



2021 Güncelleme:

Twitter ve Facebook hesaplarını bağlamada sorun yaşanıyor, güncelleme geldiğinde sizlerle paylaşacağız. Bunun yerine, Facebook hesabınızı Twitter'dan kaldırmayı anlatalım. 

Sol üst üç çizgili menüye tıklayıp sonrasında ayarlar ve gizlilik seçeneğine tıklıyoruz. 



Sonraki sayfada "hesap" yazısına tıklıyoruz. 


Bir sonraki ekranda ise en alta inip çıkış yap'ın üstünde bulunan uygulamalar ve oturumlar'a tıklıyoruz.





Sonraki ekranda ise "Bağlı Uygulamalar" seçeneğine tıklıyoruz. Facebook'u burada göreceksiniz, kaldır seçeneğini kullanarak twitter ile facebook bağlantısını kesebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica