Facebook şifresi nasıl değiştirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Merhaba arkadaşlar bu yazımda facebook şifresini değiştirmeyi resimli anlatacağım. Olur ya, şifrenizi güvenilir bulmadınız, akılda kalıcı bir şey olsun istiyorsunuz ya da şifrenizi birinin daha bildiğini düşünüyorsunuz. Öyleyse ilk işiniz facebook şifresi değiştirmek olacaktır. Bu durumda ilk işimiz facebookta sağ üstte bulunan ayar simgesine tıklayıp "gizlilik ayarları" demek olsun. Sonra da sol üstte "güvenlik"in hemen üstünde bulunan "genel" yazısına tıklayalım. Eğer tek tek uğraşmak istemiyorsanız size facebook şifre değiştirme linki vereyim; https://www.facebook.com/settings?tab=account . Bu bölümün adı "genel hesap ayarları". Buradan çeşitli ayarlamalar yapabiliriz fakat bizim işimiz facebook şifresini değiştirmek olduğundan şifre yazan bölümün karşısında yani hizasında "düzenle"ye tıklayacağız.

Burada "mevcut" yazan yere geçerli şifremizi yazacağız. "yeni" yazan yere de takdir edersiniz ki yeni şifremizi yazacağız, ardından altına "yeni şifreyi tekrar yaz" kısmına şifreyi tekrar yazacağız. Unutmayacağımıza emin olduğumuz şifremizi yazdıktan sonra hemen altında "değişiklikleri kaydet" butonuna tıklıyoruz ve facebook parola değiştirme işlemimizi tamamlıyoruz.

Güncelleme: Yukarıdaki anlatım eski versiyondur. Kısaca öncelikle web sayfasında facebook şifresi nasıl değiştirilir özetleyelim: Ana sayfadayken sağda ayarlar'a giden aşağı yönlü ok'a tıklayın. Ayarlar ve gizlilik/ayarlar/güvenlik ve giriş sıralamasını takip edip, şifreyi değiştir karşısında yer alan düzenle'ye tıklayıp şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Facebook uygulamada şifre değiştirme resimli anlatım:

Üç çizgili menü simgesine tıklayın


Ayarlar ve gizlilik, sonrasında ise ayarlar deyin.



Güvenlik başlığının altında bulunan güvenlik ve giriş'e dokunun.




Şifreyi değiştir diyerek facebook şifre değiştirme ekranına ulaşın. Şu an kullandığınız şifreyi, sonrasında ise iki kere yeni kullanmak istediğiniz şifreyi yazıp onaylayın.




Böylelikle facebook şifre değiştirme başarıyla gerçekleşir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica