Messenger'in son günü 8 Nisan 2013

Sponsorlu Bağlantılar

Aylar öncesinden haber verdiğimiz msn messenger'ın kapanacağı gün geldi nihayet. Muhtemelen gün içerisinde messenger kapanacak. Kapanma olayını şöyle anlatalım, program bilgisayarınızda kalacak fakat Msn messenger programıyla (live messenger) msn girişi yapamayacaksınız. Fakat Msn hesabınızla skype'tan hesap açabileceksiniz. Msn dönemi sona eriyor ve skype devri başlıyor. Gerçi skype önceden de vardı fakat milyonlarca kullanıcıya sahip messenger'ın kullanıcıları skype'a yönlendirmesi sonucu skype çok kullanılan programlardan olacak şüphesiz.

Kullanımı konusunda şikayetlerin de olduğu skype messenger programıyla kıyaslandığında Msn tadı vermeyeceği muhakkak. Fakat skype'ın da kendine has özellikleriyle iyi bir program olduğu bir gerçek.

Eğer sabah uyandığınızda msn'e giremiyorum, messenger'ım açılmıyor diyorsanız şaşırmayın, çünkü artık msn programı kullamayacaksınız. Muhtemelen messenger programı hizmetin sonlandıgına dair uyarı verdikten sonra skype indirmek için yönlendirecek bir uyarı çıkaracaktır msn'e giriş yapılmaya çalışıldığında. Bunu gün içerisinde göreceğiz. Skype'a geçişle ilgili şu konumuzu inceleyebilirsiniz; http://bilgiduragi.blogspot.com/2013/01/msnden-skype-a-nasil-gecicez.html

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica