Facebookta parantez içine yazı yazma

Sponsorlu Bağlantılar

Facebookta isimlerin yanında parantez içinde yazılar, isimler, nickler görmüşsünüzdür. Kişinin profiline girilirken görünebilen parantez içi yazılar nasıl yazılıyor diyorsanız buyrun birlikte yapalım;

Sağ üst köşede ayar simgesine tıklayıp "hesap ayarları" diyelim. Ya da bunun yerine direkt https://www.facebook.com/settings?tab linkinden giriş yapıp hesap ayarlarıyla baş başa kalalım. Daha önce facebook adımızı değiştirmek için geldiğimiz bu bölümü tanıyoruz, adın yazan kısmın yanında adınız yazar, adınızın hizasında sağda ise düzenle yazmaktadır.

Düzenle'ye tıkladıktan sonra "diğer adın" kısmına yazacağımız isim, yazı, nick vs.. bizim facebookta ismimizin yanında parantez içinde görünen yazı olacak. Adınızı değiştirmekle karıştırmayın, tabi isterseniz adınızı da değiştirebilirsiniz. Fakat eğer ki sadece facebookta parantez içine yazı yazmak ya da parantez içindeki yazıyı değiştirmek istiyorsanız "diğer adın" kısmına istediğinizi yazdıktan sonra "Bu ayarları kaydetmek için lütfen Facebook şifreni gir." yazan yerin hemen altına şifrenizi girdikten sonra  "değişiklikleri kaydet" diyin.

 Eğer talebiniz kabul edilmezse facebook için uygun olmayan bir yazı yazmışsınız demektir, başka bir şey yazıp tekrar değişiklikleri kaydetmeyi deneyebilirsiniz.


Android Faebook uygulamasında isminizin yanındaki parantez içine yazı yazma şu şekilde olur: 
Saü üstteki 3 çizgili hamburger menüye tıklayın, ayarlar ve gizlilik deyin, sonra da ayarlar.






Ardından Kişisel Bilgiler bölümüne tıklayın.



İsminizi de değiştirebileceğiniz bu ekranın en altında "diğer adlar" seçeneğine tıklayın. 


Son ekranda Ad türünden size uygun olanı seçin. Bu seçenekler şimdilik şu şekildedir: Kızlık Soyadı, Diğer Yazılış, Evlendikten Sonraki Ad, Baba Adı, Doğum Adı, Önceki Adı, Unvanlı Ad ve diğer seçenekleridir. 




Sonrasında Ad karşısında parantez içine yazmak istediğiniz takma adınızı yazın. Profilin başında göster seçeneğini işaretleyip parantezli olmasını sağlayın .Kaydet deyip çıktığınızda facebookta takma ad ekleme işlemi tamamlanmış olur.

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica