Facebookta yorumlarda, mesajlarda istediğiniz ifadeleri, resimleri kullanın

Sponsorlu Bağlantılar

Msn messenger kullananlar bilirler, türlü ifadeler, hareketli resimler vs.. kullanılırdı yazışmalarda. Onun gibi olmasa da facebookta yorumlarda, mesajlarda, sohbette istenilen ifadeler kullanılabiliyor. Hazır ifadeler bir yana kendi ifadenizi kendiniz oluşturabiliyorsunuz. Fakat bu özelliğin olumsuz özelliği şu ki, ifadeler oldukça küçük görünüyor yorumlarda ve mesajlarda.

Facebookta kendi özel ifadenizi nasıl yapacağınızı anlatmaya geçelim. Bir facebook sayfasından ya da sizin, arkadaşlarınızın, bir başkasının kapak fotoğraflarından birine tıklayın. Fotoğraf açıldığında adres çubuğundaki linke dikkat edin, linkteki numara kullanacağımız numaradır. Her fotoğrafın ayrı bir id'si yani kimliği vardır. Örnek verecek olursak bir facebook sayfasında tıkladığımız Erkan Oğur fotoğrafının adres çubuğundaki linkini görüyorsunuz.

Burada kırmızı çizgilerle çevirmiş olduğum numara bu fotoğrafın id'sidir. Facebook mesajlarında ve yorumlarında küçük simgeler olarak kullanmak istediğimiz fotoğraflarda bize lazım olan şey fotoğraf id'leri. Bu fotoğrafın id'si 10151454592332597. Sonra bu numaranın başına [[ ekliyoruz, sonuna da ]]. Yani şu şekilde yazıyoruz [[10151454592332597]]. Şimdi de bunu olduğu gibi mesajda ya da yorumlarda kullanıyoruz.

Başta da belirttiğimiz gibi oldukça küçük görünüyor ifadeler, ben bu resmi örnek olarak verdim, siz yorumlarınızda mesajlarınızda kullanmak için daha anlaşılır, net resimler deneyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica