İgdaş güvence bedeli nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğalgaza yeni başvurmuş kişilere ilk faturada igdaş güvence bedeli yansıtılmaktadır. Hiç kullanım yapmadığı halde aylık 89 - 90 TL faturayı gören vatandaş soruyor güvence bedeli nedir diye? Güvence bedelleri taksitler halinde aboneden tahsil edilmektedir. Güvence bedeli İgdaş'ın alacaklarını garanti altına almak amacıyla aldığı bir bedeldir. İlk faturadan itibaren taksit halinde aboneye yansıtılan güvence bedelleri vatandaşı şaşırtmakta ve doğalgaz sayaç okuma elemanıyla muhattap etmektedir. Peki size toplam ne kadar güvence bedeli gelecek? İşte İgdaş'ın 2013 güvence bedelleri;

  • Kombi, ocak ve sıcak suda doğalgaz kullanacaklar için 379 TL.
  • Merkezi sistem kullanacaklar için 305 TL.
  • Ocak veya sıcak suda kullanacaklar için 74 TL.
  • Sadece peteklerde yani soba olarak kullanacaklar için ise 305 TL olarak belirlenmiştir.


Tüm borçlar ödenip doğalgaz aboneliği feshedildiğinde yani iptal edildiğinde güvence bedeli aboneye iade edilmektedir. Yani başlangıçta taksitlerle ödediğiniz güvence bedelini sözleşmeyi sona erdirdiğinizde geri alırsınız.

Yukarıdaki bilgiler ve ücretler 2013 yılına ait olup güncel bilgileri igdaş sitesinden ve müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica