Mesajlardaki Facebook Kullanıcısı isimli kişiler ne anlama geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Milyonlarca facebook hesabı olduğu gibi, bunun yanında hesabını donduranlar ve hesabı silinenler de var. Facebook hesabını dondurup bir süre sonra dönecek olan kişiler mesaj kutusunda siyah renkle görünürler. İsimlerine tıklanmaz fakat arkadaş listesinde hesabının dondurulduğu bilgisi görünür. Aynı şekilde engellendiğiniz ya da engellediğiniz kişiler de siyah renkle görünür ve tıklanmazlar, bunlar ise arkadaş listenizde görünmezler. Bizim konumuzda değineceğimiz ise son zamanlarda çokça sorulan mesaj kutularında görünen facebook kullanıcısı ismine sahip kullanıcıların ne anlama geldiği. Facebook mesajlarımıza girdiğimizde mesajlarda facebook kullanıcısı yazıyor kimi isimlerde. Bunlar hesabını sildirenler ya da facebook tarafından silinenler. Bu hesaplar silindiklerinde bir süre gerçek isim soyisimleriyle veya facebook kullanıcı adlarıyla görünürler. Fakat bir süre sonra facebook bu kişileri tozlu raflara kaldırır ve kullanıcı isimleri "facebook kullanıcısı" olarak görünür. Burada şöyle bir soru ortaya çıkabilir. Peki ben birden fazla isimde olan bu "facebook kullanıcısı" kişilerinin kim olduğunu nerden bilebilirim? Öyle zannediyoruz ki şimdilik bunu anlamanın tek yolu mesajlaşmalarımızı inceleyip o kişinin kim olduğunu hatırlamak. Çünkü bunun dışında "facebook kullanıcısı" kişilerine tıklanmadığını ve linklerine ulaşılmadığını görüyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

7 yorum:

  1. bende facebook kullanıcısı ama aynı kişi diğer adrsimde adıyla çıkıyor bu ne demek

    YanıtlaSil
  2. engellenmişsin ondan

    YanıtlaSil
  3. Yabancı arkadaşım facebook kullanıcısı yazıyor beni engellemişmi

    YanıtlaSil
  4. Ayrıca aramalarda ismi yok

    YanıtlaSil
  5. ben arkadaslarimda facebook kullanicisi olarak görünüyorum nasıl düzelecek

    YanıtlaSil
  6. Şey benide durduk yere englliyorlar facebook hesabima bise olurmu hani diolar ya engel yedim yorum lazim falan yani facebooka bise olurmu durduk yere englliolar bise oluo ?

    YanıtlaSil
  7. Bu nasıl oluyor Facebook kullanıcısı diyor ama mesaj yaza bilyorsun her şey normal olarak gorunyor bu nasıl olyor

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica