Aöf sınavı giriş belgesi

Sponsorlu Bağlantılar

Açıköğretim fakültesi giriş sınavları için sınava giriş belgesi gerekmektedir. Bu belge önceki yıllarda elimize posta yoluyla zarfın içinde ulaşırdı. Değişen sistemle artık bu belge evimize gelmiyor. Gerek güz dönemi, gerekse bahar dönemi olsun, artık tüm dönemlerde gireceğimiz sınavlarda bu belgeyi AÖF sisteminden temin edebiliyoruz. Yapacağımız ise sadece şu; Açıköğretim otomasyonuna giriyoruz, giriş;
Buradan T.C. kimlik no ve şifremizle sisteme giriyoruz. Ekranda sınav giriş belgemize ulaşacağımız menüyü göreceğiz. Tıklayarak Açıköğretim sınavına nerede gireceğinizi görebilirsiniz. Yazınınız varsa belgenin çıktısını alınız, yoksa eğer yazıcı olan bir bilgisayardan sisteme girin veya dosyayı kaydedip yazıcı olan bilgisayara takıp çıktı alınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica