Açıköğretim üniversitesi 2013-2014 (AÖF) ara sınavı ne zaman?

Sponsorlu Bağlantılar

Açıköğretim fakültesinde kredili sisteme geçildikten sonra sınav sayılarında artış oldu. Daha önceki yıllarda güz dönemi ve bahar dönemi olmak üzere iki sınav oluyordu, cumartesi ve pazar gününe dağılım yapılarak. Yani bütünleme haricinde 4 sefer sınava gidiliyordu. Kredili sistemde ise dönem esas alınıyor ve yıl değil döneme göre değerlendiriliyor öğrencinin başarısı. Güz döneminde ara sınav (cumartesi-pazar) ve güz dönem sonu sınavı(cumartesi-pazar) olmak üzere iki etapta 4 gün sınava giriliyor. Aynı şekilde Bahar dönemi sınavlarına da girildiğinde 8 sefer sınava gidilmiş oluyor.
Yakın zamanda yine bu sınavlardan olan güz dönemi ara sınavı yapılacaktır. 2013-2014 AÖF güz dönemi ara sınavı tarihi ise 14-15 Aralık 2013'tür. Sınava girerken kimliğiniz, öğrenci kimliğiniz ve sınava giriş belgenizi yanınızda bulundurmayı unutmayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica