Facebook dili değiştirme nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebookunuzu farklı bir dilde kullanmak istiyorsanız veya başka bir dile (İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Almanca vs..) çevirdiyseniz, tekrar eski haline yani Türkçe'ye çevirmek istiyorsanız küçük bir ayarla bunu başarabilirsniz. Bunun için izleyeceğimiz yol "hesap ayarları" sonrasında ise en altta bulunan "dil" seçeneğidir. Eğer anlamadığınız bir dildeyse kısaca buradaki bağlantıya girip (İngilizce'de language) tıklayıp istediğiniz dili seçebilirsiniz. Seçme işlemini tamamladıktan sonra değişiklikleri kaydet deyip facebooku istediğiniz dile çevirmiş olursunuz.

Güncelleme: Android için dil değiştirme şu şekildedir: Sağ üstteki üç çizgili hamburger menüye tıklıyoruz. Sonrasında Ayarlar ve Gizlilik'e tıklıyoruz, ardından seçenekler görüntüleniyor. Aşağılarda Dil seçeneğini görüyoruz. Eğer İngilizce olduysa hesabınız, burada language yazacaktır. Language görünmüyorsa, öncelikle Settings & Privacy'e tıklayın. Başka dile çevrildiyse aşağıdaki görsellerden faydalanabilirsiniz. Simgeler aynı olacağından buradan faydalanmanız mümkün.


Dil dedikten sonra seçilecek dillerin listesi çıkacak karşınıza. Seçmek istediğiniz dil Türkçe ise, dokunmanız yeterli olacaktır. Facebook Türkçe yapma işlemi işte bu kadar. Sizler başka dillere de çevirebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica