Facebookta konum bildirimlerini düzenleme, yer bildirimi yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Akıllı telefon kullananlar facebooka bağlandıklarında bulundukları konum facebook duvarında paylaşılır. Bunu kişi kendisi isteyerek de yapabilir, ayarlardan da kaynaklanabilir. Eğer facebookta konumunuzun bildirilmesinden rahatsız olmuyor ve bunu kendiniz istiyorsanız veya bu durumu engellemek istiyorsanız android telefonlar için ana menü tuşunun soluna tıklanır ve ayarlardan bulunan "konumu etkinleştir" işaretlenir veya işaret kaldırılır. Eğer halen istediğiniz olmadıysa kullandığını facebook programının ayarlarında konuma izin verilip verilmeyeceği bilgisi mevcuttur. Birçok kişi facebook şurada olduğumu gösteriyor, yerimi bildiriyor şeklinde şikayette bulunuyor fakat bunu önlemek ayarlar ile mümkün.

Bir de bunların dışında kendi elinizle facebook durumuna yazdığınız yerler var. Gönderi yazdığınız alanda veya fotoğraflarda, diğer paylaşımlarda gönderiye konum bilgisi ekle baloncuğunu göreceksiniz. Buraya bir yer yazdığınızda gönderinizle birlikte görünecektir bu yer. Fakat sonraki duvar yazılarınızda da yer bilgisinin bulunduğunu farkeder ve kaldırmak isterseniz gönderiyi yazarken yer kısmına tıkladıktan sonra sağdaki çarpı simgesiyle kaldırabilirsiniz, ekranda gördüğünüz gibi.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica