Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları Aralık'ta sinemalarda!

Sponsorlu Bağlantılar

John Ronald Reuel Tolkien'in yazdığı ve milyonları etkileyen Hobbit, Yüzüklerin Efendisi serilerinden ilk olarak sinemaya aktarılan Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring) 2001 yılında gösterime girdi ve gelmiş geçmiş en iyi filmler arasında yer aldı. Zamanla yüzüklerin efendisi fanları oluşmaya başladı ve bilgisayar oyunu piyasaya sürüldü. İzleyenleri kendi dünyasına alan ve hayali bir dünya inşaa edip, gerçek hayatta görmediğimiz nice karakteri bünyesinde barındıran bu serinin aslında ilk kitabı Hobbit. Hobbit bu dünyanın ana kitabıdır. Yüzüklerin efendisi serisi çekilip milyonlara izletildikten sonra geçen yıl Hobbit: Beklenmedik Yolculuk(2012) filmi piyasaya sürüldü. Film ilk başlarda çok ilgi gördü fakat bir yüzüklerin efendisi havası beklemek düşkırıklığına neden oldu. Buna rağmen film yine birçok kişi tarafından sevildi. Hobbit de yüzüklerin efendisi serisi gibi üçlü olacak. Üçlünün ikinci filmi ise pek yakında Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları ismiyle Aralık'ta hobbitseverlerle buluşacak. Orijinal ismi The Hobbit: The Desolation of Smaug olan ve Smaug'un viranesi olarak da bilinen film görselleriyle yine bizi büyüleyecek gibi görünüyor.

Filmin fragmanı buradan yayınlandı. Türkçe altyazılı fragmanı ise buradan izleyebilirsiniz. Peter Jackson'ın yönetmenliğini yaptığı Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları Türkiye'de 13 Aralık 2013'te 3D olarak vizyona girecek. Bilet fiyatları ise sinema salonlarına göre değişkenlik gösterebilir.


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica