Instagram bilgisayardan kullanılır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce de bahsettiğimiz gibi instagram telefonlardan/tabletlerden kullanılabiliyor. Yani bilgisayarınıza ek uygulama yüklemediğiniz sürece instagram programı bilgisayarda çalışmaz. Ama instagram internet sitesine giriş yapabiliyorum diyorsanız bu aynı şey değildir. Evet bilgisayardan instagram internet sitesine giriş yapılabilir. Fakat bilgisayardan instagram hesabınıza fotoğraf yüklemek ve instagram efektleri eklemek mümkün değildir. Bunlar instagram programıyla yapılabilir. Bilgisayardan ise instagram sitesinden kullanıcı adınız ve şifrenizle girerek profilinizi düzenleyebilir, yorumları kontrol edebilir, şifre değiştirebilir, biyografi yazabilir ve hesabınızı silebilirsiniz.

Güncelleme: İlk zamanlar Instagram bilgisayardan kullanılmıyordu ama artık direkt sitesine girip kullanmak mümkün. Tabii uygulama gibi olmayacağını belirteyelim. Özellikleri sınırlı olarak kullanırsınız. https://www.instagram.com/ adresine bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra bilgisayardan instagram kullanabilirsiniz fakat değindiğimiz gibi her özelliğe erişemeyeceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica