Instagram'da mesajlaşma var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan instagram uygulaması fotoğraflara eklediği efektlerle insanlara fotoğrafı sevdiriyor. İnsanların çektiği fotoğraflara farklı boyutlarda bakma olanağı veren ve bunu arkadaşlarıyla, tanımadıklarıyla paylaşmasını sağlayan bu sistemde takip etmek, takip edilmek, beğenmek, yorum yapmak gibi seçenekler var. Fakat ne yazık ki bu seçeneklerin yanında mesaj atmak, mesaj almak yok. Kullanıcılar fotoğraflar yoluyla tanıştıkları kişilerle tanışmak, mesajlaşmak istiyorlar fakat instagramda henüz bu özellik yok. Yakın zamanda instagrama mesajlaşma özelliği geleceği söyleniyor fakat şimdilik kesin bir bilgi yok.Yani instagramda mesajlaşma var mı sorusunun cevabı şimdilik "hayır"dır.

Güncelleme: Artık instagram'da direkt mesaj uygulaması var. Bu özellikle mesaj olarak sadece fotoğraf ve video atabiliyorsunuz, yazı yazamıyorsunuz.

Yeni Güncelleme: Artık her şekilde mesaj atılabiliyor, yukarıdaki bilgiler ilk zamanlara aittir. Instagram mesaj atma konusunu inceleyebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica