Instagram fotoğraflarını cihaza kaydetmek nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram programıyla çektiğiniz veya cihazdan ekleyip efektle süslediğiniz bir fotoğrafı cihazınızdan görebilirsiniz. Bunun için normal instagramlama işleminini sürdürürken son aşamada fotoğrafınızı paylaşmadan direkt fotoğraf cihazınıza düşecektir. Fotoğrafınızı paylaşsanız da paylaşmasanız da android telefonunuzda dosyalarım'a tıklayıp pictures/Instagram klasörünü takip ederek instagramladığınız fotoğrafları görebilirsiniz. Eğer fotoğraflarınızı cihazınızda görmüyorsanız iphone telefonlar için sağ üst köşede dişli çark simgesine, ardından "kütüphaneye kaydet" seçeneğine tıklayarak instagramladığınız fotoğrafları direkt cihazınızda klasörde izleyebilirsiniz.

Telefonunuza kayıtlı instagram fotoğraflarınızı bluetooth, kablo, kart vs... yardımıyla bilgisayarınıza da aktarıp fotoğraflarınızı depolayacağınız klasörler oluşturabilirsiniz.

Instagram fotoğraflarını direkt bilgisayara yüklemek istiyorsanız eğer yukardaki işlemle daha kısayoldan yapabilirsiniz. Fakat seçerek bu işlemi yapmak istiyorsanız instagram web sitesinden yani instagram.com'an giriş yaparak fotoğrafları tek tek sağ tıklayıp kaydet işlemiyle bilgsayarlarınıza indirmeniz mümkündür.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica