Facebook'ta gönderilerini görmek istemediğiniz kişiler

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta arkadaşlarınız çoğaldıkça anasayfanız hareketlenir ve gönderileri takip etmek zorlaşır. Üst üste durum güncelleyen ve durmadan bir şeyler paylaşanlar sebebiyle anasayfa daha hızlı akar hatta zaman zaman sürekli durum güncelleyip anasayfayı işgal edenler rahatsızlık verirler. İşte yapacağınız gönderi ayarıyla istemediğiniz kişilerin anasayfada görüntülenmesini engelleyebilirsiniz. Yapacağınız bu ayarla kişiler arkadaş listenizde kalmaya devam eder ve sayfalarına girdiğinizde gönderilerini görmeye devam edersiniz. Ama o kişinin paylaşımlarını durmadan anasayfada izlemek durumunda kalmamış olursunuz. Dilerseniz bu ayarı daha sonra geri de alabilirsiniz. Facebook'ta arkadaşların gönderilerini gizlemek için yapacağınız işlem şu;
Arkadaşın profiline gidin ve kapak fotoğrafının sağ altında bulunan "arkadaşlar" butonunda bekletin mouse'u.


Çıkacak seçeneklerden "haber kaynağında göster"in işaretli olduğunu göreceksiniz. Daha önce kimseye böyle bir işlem yapmadıysanız eğer tüm arkadaşlarınız için "haber kaynağında göster" işaretlidir. Buna tıklayıp işareti kaldırdığınızda haber kaynağında yani facebook anasayfasında artık o kişinin gönderilerini görmeyeceksiniz. Fakat ne zaman isterseniz o kişinin duvarına gidip gönderilerini görme şansınız var. Daha sonra anasayfada görmek istemediğiniz arkadaşın sayfasına girip aynı işlemi yapıp "haber kaynağında göster"i işaretlediğiniz takdirde tekrar anasayfada gönderilerinin görüntülenmesini sağlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica