Facebook takip listesini gizleme

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta arkadaş listesi gizleme'yi daha önce anlatmıştık. Aynı şekilde takip ettiğiniz veya sizi takip eden takipçi listesini de gizleyebilirsiniz. Bunun için sayfanıza gidin ve "arkadaşlar" a tıklayın. Ardından "arkadaşlarını bul"un yanında bulunan küçük kalem simgesine tıklayıp "gizliliği düzenle" diyin.


Açılacak ekranda takip ettiklerin ve takipçiler kısmının karşısında herkese açık, arkadaşlar veya diğer seçenekleri seçebilirsiniz.


Sadece ben dediğinizde takipçi yani abone listeniz gizlenmiş olur. Arkadaşlar seçeneğini işaretlediğinizde ise takipçi listenizi arkadaşlar görebilir sadece, dışardan kimse göremez. "Herkese açık" dediğinizde ise takip listeniz herkes tarafından görüntülenebilecektir. Burada gördüğünüz gibi hem takip ettiklerin hem takipçiler seçeneği mevcut. Karşılarında isteğinize uygun seçeneği işaretleyebilirsiniz. Ayrıca daha önce anlatımını yaptığımız arkadaş listesi gizleme ayarı da bu ekrandan yapılabilmektedir.

Sponsorlu Bağlantılar

4 yorum:

  1. Kardeş bi yardımcı olun lütfen oraya tıkladım ama takipçiler yok

    YanıtlaSil
  2. İstigramda takip etkiğim kişiyi gizliyebiliyormuyuz

    YanıtlaSil
  3. başkasının gözünden gör dediğim de yine kaç kişi takip ediyor görünüyor kapanmadı maalesef

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica