Troll karikatürleri nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Programsız bir şekilde troll karikatürleri yapabilirsiniz. Troll karikatürleri son birkaç yılda çok sevilen ve özellikle facebook'ta çok paylaşılan karikatür serisine verilen isim. Eğer siz de troll karikatürleri yapmak ve paylaşmak istiyorsanız hazır şablonları kullanabilirsiniz. Hem de herhangi bir program indirmeden, programsız bir şekilde. Bunun için troll karikatürü yapma sitesi oldukça kullanışlı bir site. Siteye girip solda page view ile tüm troll karakterlerini görebilirsiniz. İsterseniz page view'in üstünte bulunan alandan neutral, happy gibi seçeneklerle ve diğer onlarca seçenekle karakterlerinizi seçebilirsiniz. Karakteri seçtikten sonra ise ortada bulunan alandaki karelere sürükleyin. Kalem simgesine tıklayıp çizgiler oluşturabilir, any font/standart'a tıklayarak yazılar yazabilirsiniz. Tüm kareleri doldurursanız ilgi çekici bir çalışma elde edebilirsiniz.




İşleminiz bittiğinde ise sağda üstte bulunan save/load butonuna tıklayıp "save to disk" e tıklayın. Sonra bilgisayarınızda bir yer belirleyip kaydet diyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica