Facebook'ta bitstrips ile karikatür ve konuşma baloncukları yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta arkadaşlarımızın kendilerini ve arkadaşlarını karikatürlediklerini görüyoruz sıklıkla. Bunlar çoğunlukla bitstrips isimli uygulamayla yapılıyorlar. Siz de arkadaşlarınızla eğlenceli karikatürler yapmak istiyorsanız facebook arama kutucuğuna bitsrips yazın. Açılacak ekranda "uygulamaya git"e tıklayın. Sonrasında ise "Get starter by designing your avatar" yazan butona tıklayın. Gelecek ekranda sırasıyla tasarım yapacağız. Sırasıyla yüz rengi, yüz boyutu, saç rengi, saç uzunluğu, saç stili, çene yapısı, kaşlar, gözler, göz rengi, burun şekli, dudak, kulak, kırışıklıklar, sakal, gözlük seçimi yapıldıktan sonra boy uzunluğu seçilecektir. Sonra vücut ebatları seçilecek, ardından giyim tarzı seçilip next denilecek. Tasarım bittiğinde "yes, fine-tune it!" ve "no, it's perfect like this!" şeklinde iki seçenek belirecek, tasarımı düzenlemek için yes'e tamamlamak içinse no'ya tıklayın.

"No, it's perfect like this" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekranda new, moods, situtations, announcements menülerini kullanarak karakterinizi herhangi bir duruma sokabilirsiniz. Resminizi seçtikten sonra ise add dialogue'ye tıklayıp sol üstteki baloncuğa tıklayarak konuşma balonu ekleyebilirsiniz. Yüz ifadelerini de değiştirebileceğiniz bu alanda karikatürün altında karikatüre mini hikaye de ekleyebilirsiniz. Sonrasında ise share diyerek hazırladığınız karikatürü facebook ya da diğer sosyal paylaşım hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.



Programı kurcalayarak zevkli karikatürler yapabilir, arkadaşınızı da buna dahil ederek eğlenebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. Ben kıyafet degiştirmeyi yapamadım ama nasıl yapılıyor ?

    YanıtlaSil
  2. Sakal, gözlük, boy seçimlerini sırasıyla takip ettiğinizde son aşamada kıyafet seçimiyle karşılaşacaksınız.

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica