Facebook doğum tarihi gösterme ve gizleme

Sponsorlu Bağlantılar

Her kullanıcının facebook ayarları farklı olabiliyor. Kimi paylaşımlarını gizlemeyi seçerken kimi herkese açmayı isteyebilir. Doğum tarihi de yine herkese göre değişen bir ayar. Kimi doğum tarihimi herkes görsün derken kimi doğum tarihimi kimse görmesin diyebiliyor. Peki doğum tarihi gizleme veya gösterme ayarı mevcut mu facebookta? Elbette. Öyleyse hem facebook'ta doğum tarihi gizleme hem de facebook'ta doğum tarihi gizlemeyi gösterelim. Profilinizden "hakkında" bölümüne tıklayıp aşağıya inin, temel bilgilerin karşısında düzenleye tıklayın.



Doğum tarihinin karşısındaki simgeye tıklayarak herkese açık olan doğum tarihinizi "sadece ben" diyerek gizleyebilirsiniz. Ya da "arkadaşlar" diyerek sadece arkadaşlarınıza gösterebileceğiniz gibi "özel" diyerek belirli kişilere gösterebilir veya saklayabilirsiniz. Yine aynı yerdeyken herkese gizlenmiş olan doğum tarihinizi "herkese açık" şeklinde değiştirip facebookta herkesin görmesini sağlayabilirsiniz.

Doğum tarihinizi herkesten gizleyerek yaşınızı saklayabilirsiniz ya da doğum tarihinizin bilinmemesini tercih edebilirsiniz. Fakat doğum günü sürprizleri yapılmasını istiyorsanız, doğum günü kutlaması almak istiyorsanız doğum tarihini göster diyerek size uygun bir seçimde bulunabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. şimdi gizledik ve ordan sadece ben yaptık, fakat doğum günüm geldiğinde başkalarına bununla ilgili bildim gönderimini de engellemiş oluyor muyuz? şayet engellemişsek başka sorum yok. ama aksi halde bu bildirmin gönderilmesini nasıl kapatırız?

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica