Facebook'ta doğum tarihi değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta doğum tarihi değiştirme belirli kez gerçekleştirilebilir. Belirli kez tanımı facebooka ait. Tek seferlik doğum tarihi değiştirme sonucunda artık değişmediğini gördük. Fakat bu sonradan değişmeyeceği anlamına gelmez. Muhtemelen facebook sık sık doğum tarihi değiştirme olayından hoşlanmıyor. Eğer hiç doğum tarihi değiştirme işlemi yapmadıysanız öyleyse rahatlıkla doğum tarihinizi değiştirebilirsiniz. Bunun için facebook profilinize sonra da "hakkında" menüsüne tıklayın. Aşağıya doğru inip temel bilgiler karşısında "düzenle"ye tıklayın.

Doğum tarihi bölümünde doğum tarihinizi yazın ve yaşınızı onaylayın. Belirli kez değiştirme ifadesini göreceksiniz. Facebook size bir daha doğum tarihi değiştirme imkanı vermeyebilir, bunun için dikkatli işaretleyiniz.


İşleminizi hallettikten sonra kaydet diyerek facebook doğum günü değiştirme işleminizi sonlandırabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica