Facebook'ta cinsiyet değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta cinsiyet değiştirme ayarı daha önceden yoktu. Yani başlangıçta erkek olarak işaretlemişseniz erkek olarak, kadın olarak işaretlemişseniz kadın olarak kalıyordunuz. Facebook bu yönde politikasını değiştirmiş olacak ki artık cinsiyet değiştirme ayarı yapılabiliyor. Önceleri daha çok fake hesapların cinsiyet değiştirmemeleri için alınmıştu bu önlem. Fakat artık hem gerçek anlamda cinsiyet değiştirip bunu facebook profiline yansıtanlar için hem de başlangıçta yanlış cinsiyeti seçip sonradan düzeltmek isteyenler için facebook'ta cinsiyet değiştirmek mümkün. Bu ayarı yapmak için facebook hesabınıza sonra da profilinize girin. "Hakkında" menüsüne tıklayın. Aşağıya inin ve "temel bilgiler"in karşısında "düzenle"ye tıklayın.



Cinsiyet seçimini yapın ve kaydet diyin. Böylelikle facebook'ta cinsiyet ayarını yapmış olursunuz. Facebook cinsiyet gizleme içinse aynı yerden "zaman tünelimde göster" işaretini kaldırabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica