Facebook mesajları nasıl silinir? Toplu silme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Sık kullanılan facebook hesabında mesajlar biriktikçe birikir. Eğer arşivden hoşlanan biriyseniz bu pek sıkıntı yaratmayabilir. Fakat mesajlarını arşivlemek istemeyen biriyseniz, mesajları silmek isterseniz bu da gayet kolay. Facebook'ta mesaj silme konusundan bahsederken aynı konuda toplu mesaj silmeden de bahsedeceğiz. Biriyle aranızdaki tüm mesajları veya bir kısmını silmek isterseniz aşağıdaki resimli anlatımı takip edin. Öncelikle hesabınıza girin, sonra da mesajlarınıza, mesajlaştığınız pencereyi açın ve "işlemler"e tıklayın. Buradan "mesajları sil" derseniz bir kişiyle aranızdaki mesajlaşmalardan sadece seçtiklerinizi silebilirsiniz.



Silinmesini istediğiniz mesajların yanındaki kutucukları işaretleyip aşağıdaki "sil" butonunu kullanırsanız, bir kişiyle aranızdaki mesajlardan seçtiklerinizi silebilirsiniz.



İşlemlere tıklayıp gördüğümüz diğer bir seçenek olan "konuşmayı sil" ise asıl işimize yarayacak olan ayardır. "Konuşmayı sil" dediğimizde konuşmanın tamamen silineceği ve bu işlemin geri alınamayacağı bilgisi görüntülenir. Görüntülenen ekranda "konuşmayı sil" dediğimizde o kişiyle aramızdaki tüm yazışmalar silinmiş olur. Facebook'ta karşı tarafın mesajını silme meselesine gelince, siz mesajı sadece sizin tarafınızda silersiniz, o kişinin mesajlarında bir silinme olmaz. Siz tüm konuşmalarınızı silseniz dahi konuştuğunuz kişi eğer mesaj kutusunu boşaltmamışsa, tüm konuşmalarınız orada duracaktır.

Facebook mesajlarını toplu olarak silme adı altında programlar mevcut. Bu programları kullanıp kullanmamak sizin iradenize bağlı. Fakat biz bu programları yayınlamayacağız, bu programların güvenilirliği ayrı bir tartışma konusuyken, biz programsız gayet kolay mesaj silineceği kanaatindeyiz. Fakat yüzlerce kişiden gelen mesajları silecekseniz evet bu işlem biraz sürebilir. Bunu da tekrar değerlendirmek ve program yoluyla silmek sizin takdirinize kalmış. Şayet 50 kişiyle mesajlaşmış olsanız 50 kişinin mesajlarını manuel olarak silmeniz 5-10 dakika sürecektir. Programla silerim derseniz bu programı indirmek, kurmak ve bu programa ayırcağınız süre de pek farklı olmayacaktır. Normal yollardan çok fazla zamanınızı almayacak işlemler için sürekli program kurmamanız önerimizdir, bu programlar pratik ve güvenilir olsalar dahi.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica