Facebook'ta grup ve sayfalardan ayrılma

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta isteğinizle veya isteğiniz dışında beğendiğiniz, katıldığınız sayfa ve gruplardan ayrılabilirsiniz. Öncelikle beğendiğiniz bir sayfa için beğenmekten vazgeçmeyi anlatalım. Beğenmiş olduğunuz sayfaya girin ve kapak fotoğrafının sağ alt tarafında "beğendin" butonunun üzerine gelin. Bildirimler al, haber kaynağında göster gibi seçeneklerin altında "beğenmekten vazgeç" yazacak. "Beğenmekten vazgeç" dediğinizde sayfa beğeniniz geri alınır. Yani o sayfadan beğeninizi silmiş olursunuz.


Eğer bir facebook grubuna dahil olmuşsanız veya isteğiniz dışında dahil edilmişseniz gruptan ayrılma yazısına tıklayarak facebook grubundan ayrılabilirsiniz. Bunun için üyesi olduğunuz gruba girin ve grubun kapak fotoğrafının sağ altında bulunan "bildirimler, grup kur"un hemen yanında olan ayar simgesine tıklayıp gruptan ayrıl diyin. 



Karşınıza facebook gruptan çıkma ekranı gelecek. Eğer tekrar gruba dahil edilmek istemiyorsanız tekrar eklenmek istemediğinize dair seçeneği işaretledikten sonra "gruptan ayrıl" diyin. Böylelikle facebook grubundan ayrılmış olursunuz. 



Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica