Google chrome'un yeni sürümünde neler var?

Sponsorlu Bağlantılar

Google chrome'un yeni sürümü hazır.Yeni sürümle daha az veri harcanması ve daha hızlı tarayıcı hedefleniyor. Geçtiğimiz günlerde yeni sürümü yayımlanan google chrome'u incelediğimizde birkaç değişiklik göze çarpıyor. Bu değişiklikleri anlaşılır bir şekilde şöyle sıralayabiliriz;

* İşaretleme kutucuklarının görünümünde ve scrollbar görünümünde mini bir değişim var.

* Bir resmin üzerine sağ tıkladığımızda "Bu resmi google arama motorunda ara" seçeneği çıkıyor.


Böylelikle bir resmin/fotoğrafın benzerinin ya da aynısının aramasını yapabilirsiniz google'da. Daha önce görsellerden fotoğraf sürükleyerek var olan bu uygulama artık daha pratik bir şekilde daha fazla kullanıcıya açılıyor. Tek tıkla bir fotoğrafın internette daha önce yayınlanıp yayınlamadığını da bu özellik sayesinde öğrenebilirsiniz.

* En güzel özellik ise müzik/video açık olan sekmede ses simgesinin belirtilmesi. Böylelikle "bu ses hangi sekmeden geliyor" diye didik didik arayıp taramanıza gerek kalmadan, direkt sekmeden aşağıda gördüğünüz gibi ses simgesini görüp müzik/video açık olan sekmeyi tespit edebileceksiniz. 


Sizler de farkettiğiniz yeni özellikleri olumlu/olumsuz yorumlayabilirsiniz.



Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica