Mhrs şifresini unutanlar için çözüm | Resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Merkezi hekim randevu sisteminde şifresini unutanlar için çözümler mevcut. Bunlardan biri e-posta, diğeri ise sms yoluyla şifre hatırlatma çözümüdür. Siz de mhrs şifremi unuttum diyenlerdenseniz ilk işiniz hastane randevu sistemini açmak olsun. MHRS'ye giriş yaptığınız ekrandayken herhangi bir bilginizi girmeden "parolamı unuttum" butonuna tıklayın.




Parola hatırlatma ekranı gelecek karşınızda. E-posta ve SMS menüsü olacak. İlk açılan ekran zaten E-Posta yoluyla şifre hatırlatma ekranı olacağından tekrar E-Posta menüsüne tıklamanıza gerek yok. Bu ekranda T.C kimlik numaranızı girin, alta ise mhrs sisteminde kayıtlı olan mail adresinizi yazın.


Sonra gönder diyin. Mail adresinize gelen talimatlara uyup şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
Eğer mail adresinizi hatırlamıyorsanız veya merkezi hekim randevu sisteminde kayıtlı e-posta adresiniz yoksa parola hatırlatma ekranında E-posta menüsünün yanındaki SMS'e tıklayın.



T.C kimlik numarası ve sisteme kayıtlı cep telefonu numaranızı girip "gönder" dediğinizde cep telefonunuza unuttuğunuz mhrs şifresi gelecektir. Şifrenizi değiştirip unutmayacağınız bir şifre belirleyin.


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica