Mhrs şifresi nasıl değiştirilir? Resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Merkezi hekim randevu sisteminde şifre değiştirme oldukça kolay. Eğer hatırlaması zor bir şifre girdiyseniz veya güvenlik nedeniyle mhrs şifre değiştirme işlemi yapmak istiyorsanız bunun için öncelikle hastane randevusu sistemine giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sağda "hesap bilgileri" menüsünü göreceksiniz.



Hesap bilgileri mhrs sisteminde size ait bilgileri görüntülediği gibi şifre değiştirme işlemini de gerçekleştirebileceğiniz alandır. Tıkladığınızda karşınıza üyelik bilgileriniz gelir. Üyelik bilgilerinin üst bölümünde ise "üyelik bilgilerini düzenle" yazar. Bu menünün hemen yanında "parola değiştir" menüsü bulunur.



 "Parola değiştir" dediğinizde mhrs parola değiştirme ekranı gelecektir karşınıza. Eski parolanız kısmına şu anda kullanmakta olduğunuz hastane randevu şifrenizi girin. Yeni parolanız kısmına ise unutmayacağınız bir şifreyi girip hemen altında aynı şifrenizi tekrar girin. Parolamı değiştir butonuna tıkladığınızda ise işleminiz tamamlanır ve mhrs şifresini değiştirmiş olursunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica