Okullar ne zaman kapanıyor? 2014 Yarıyıl tatili ne zaman?

Sponsorlu Bağlantılar

2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk döneminin bitimine az bir süre kaldı. 2013 yılını geride bıraktık, 2014 yılının henüz başındayız. Şu sıralar öğrenciler son sınavlarını, son sözlülerini olmaktalar. Sınavlardan sonra öğretmenler öğrenci sınav sonuçlarını değerlendirecek ve e-okul sitesine aktaracaklar. Karneler dağıtılmadan önce notlar e-okul sisteminde görüntülenebilecektir.

Şu sıralar okullar ne zaman kapanacak sorusu öğrencilerin gündeminde. Sömestre tatili olarak da bilinen yarıyıl tatili 24 Ocak 2014 Cuma günü dağıtılacak karnelerin ardından başlayacak. Birinci dönemin sonu olan 24 Ocak 2014 gününden itibaren 2 hafta sürecek olan yarıyıl tatilininin ardından okullar 10 Şubat 2014 Pazartesi günü açılacak. 15 tatil olarak da telaffuz edilen bu tatili hem dinlenerek hem de ders tekrarı yaparak değerlendirmek oldukça verimli olacaktır. Hem ikinci döneme zihnen hazırlanılmış olur hem de performans kaybı yaşanmamış olur. Şimdiden iyi tatiller.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica