Facebook'ta beğendiğiniz sayfaları gizleme

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta beğendiğiniz sayfaları kimse görmesin istiyorsanız facebook profilinize tıklayın ve sol menüden beğendiğiniz sayfaları gösteren "beğeniler" başlığına tıklayın.


Tıkladıktan sonra sağda "ekle:beğeniler" yazan kısmın yanında kalem simgesi göreceksiniz. Kalem simgesine tıklayıp "kısmı gizle" dediğinizde facebookta beğendiğiniz sayfalar menüsünü gizlemiş olursunuz.



Facebook'ta beğendiğiniz sayfaları gizlemenin diğer yoluysa profilinizdeyken üstte"diğer" menüsüne tıklayıp "kısımları yönet" demek, ardından açılacak ekranda "beğeniler"in tikini kaldırmaktır.



Eğer film, müzik sayfaları beğenmişseniz sadece "beğeni" tikini kaldırmanız yetmez. "müzik, filmler" gibi kategorilerin de tiklerini kaldırarak beğendiğiniz sayfaların gizlenmesini sağlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. Beğendiğimiz sayfalar ana sayfada şu şu şunu beğend diye çıkıyormu

    YanıtlaSil
  2. Facebook'un dizaynı değişti şimdi nasıl yapacağız lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica