Facebook'ta x aracılığıyla paylaşım yapma hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta bazen bir şey paylaştığımızda "x aracılığıyla bir bağlantı paylaştı." şeklinde görünebilir paylaşımımız. Eğer bir kişinin paylaşımının üzerine gidip "paylaş" dersek bu şekilde görünebilir. Mesela arkadaşınız ya da listenizde olmayan biri youtube'dan bir video paylaşmıştır. Siz de onun paylaşımın altında bulunan "paylaş" butonunu kullanıyorsunuz. Bu durumda sizin paylaşımınızda o kişinin aracılığıyla paylaşım yapıldığı bilgisi paylaşılırken bağlantısı paylaşılan kişiye de "y sizin bağlantınızı paylaştı" şeklinde bildirim gidebilir. Eğer paylaşımlarınızda "x aracılığıyla bağlantı paylaştı" gibi bir şey görmek istemiyor, bu durumu gizlemek istiyorsanız kişinin bağlantısını paylaşırken gelen ekranda "x aracılığıyla" yazan yerde "kaldır"a tıklayın.



Böylelikle kişiye yine bağlantıyı paylaştığınıza dair bildirim gidebilir fakat gönderinizde "kişi aracılığıyla bağlantı paylaştı" yazısı görünmez.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica