Facebook'ta "durumunu beğendi" "fotoğrafına yorum yaptı" şeklinde görünen gönderiler

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta anasayfanızda arkadaşınızın bir başkasının gönderisini beğendiğini, durumlara yorum yaptığı bilgisini görebilirsiniz. Bu her zaman görünmez. Eğer arkadaşınızın durumunu beğendiği kişi sizin de arkadaşınızsa ya da paylaşımları herkese veya "arkadaşlarımın arkadaşları" şeklinde açıksa bu durumda siz de beğeniyi anasayfanızda görebilirsiniz. Bunu nasıl gizlerim şeklinde sorular geliyor fakat bunu gizleme ayarı yok şimdilik. Yani herkese açık bir fotoğrafı beğeniyorsanız bunu listenizdeki herkes görebilir. "x şunun fotoğrafını beğendi" şeklinde kenarda veya anasayfada görebilirler bu durumu.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. benim sorunum tam tersi bir durumu veya sayfayı beğeniyorum herkese açık ama kimse benim beğendiğim göremiyor ana sayfada yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica