Seçmen bilgisi sorgulama

Sponsorlu Bağlantılar

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde herhangi bir sorunla karşılaşmamak için seçmen bilgilerinizi sorgulayın. Daha önce bilgisini paylaştığımız sandık bilgisi sorgulama ile aynı ekrandan görebiliriz seçmen bilgilerini. Aynı zamanda chp'nin e-secmen sitesinde aynı hanede ve aynı binada oy kullanacakların isim/soyisimlerini görmek mümkündür.

Ysk sisteminden buraya giriş yapılıp nüfus cüzdanına uygun bilgiler girilip resimdeki kodun doğrulanmasının ardından sorgula denildiğinde seçmen bilgileri ekrana gelecektir. Yurtdışında yaşayan seçmenler bilgilerini göremiyorlarsa eğer buradan bakabilirler.



Chp e-seçmen sitesi olan buraya giriş yapıp tc kimlik no ve baba bilgisinden sonra resimdeki karakterleri "büyük harfle" yazdıktan sonra sorgula dediğinizde hem seçmen bilgilerinizi hem de aynı binada ve hanedeki seçmen isim/soyisimlerini görüntüleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica