Gmail'den nasıl çıkış yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Gmail'e girdiniz, maillerinizi kontrol ettiniz ve çıkış yapacaksınız. Fakat çıkış butonunu görmediniz, ne yapacaksınız? Yapacağınız şey; gmail ekranındayken sağ üstte profilinize tıklayıp oturumu kapat demektir. Bunu yaptığınızda tüm google hesaplarınızdan çıkış yapmış olursunuz. Aynı işlemi google.com'dayken de yapabilirsiniz.



Gmail tüm google hesaplarıyla ilişkilendirildiğinden, gmaile giriş/çıkıştan ziyade google hesaplarına giriş/çıkış demek daha doğru olacaktır. Google, gmail veya youtube hesabından çıkış yaptığınızda göreceksiniz ki tüm google hesaplarından çıkış yapmış olacaksınız. Gmail'e giriş yaptığınızda ise tekrar google hesap oturumunuz aktif olmuş olur. Özellikle yabancı bir bilgisayardan yani size ait olmayan bir bilgisayardan google hesaplarınıza giriş yaptığınızda oturumu kapat işlemini yapmayı unutmayınız.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. abi bunu telden nasıl yapcaz yüklediğimiz oyun vb. şeyleri silmeden acil cevap

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica